19 februarie 2013

Ministerul Educației contribuie la răspândirea gripei.

   Uite că m-a ajuns și pe mine răceala. Dacă până acum nu atrăgeam atenția la profesorii care s-au îmbolnăvit, uite că acum îs solidar cu ei, ba chiar îi compătimesc. Așa de bine s-au gândit deștepții de la ministerul educației, că au adoptat acele reguli și restricții, care, practic îi fac pe profesori să aleagă...
  • Ori stai acasă și mori de foame (deoarece concediul medical nu mai este achitat), ori îți chinui organismul și îi expui riscului de îmbolnăvire și pe elevi.

   În contextul unei epidemii de gripă și gripă pandemică, responsabilii de la minister ar trebui să se mai gândească și la cei care educă viitorul acestei țări. Odată ce un profesor (care are gripă) se reține în instituția de învățământ pe o zi/două, acesta riscă să-i îmbolnăvească pe elevi, dar și pe colegii acestuia - profesorii sănătoși. El sărmanul, n-ar îndrăzni să expună riscului un număr imens de elevi și profesori, dar când ți se spune că nu ți se va plăti concediul medical, iar serviciile comunale te lipesc pământului - trebuie să alegi.

   
  Ministerul Educației ( în loc să prevină răspândirea epidemiei)  contribuie la îmbolnăvirea în masă a populației (în special copii minori) prin reformele prost gândite și indiferența față de copiii și  profesorii (care și așa au salarii mizere) acestei țări. Nici nu știu care vor fi consecințele, dar medicii ne prognozează de Dragobete stare de epidemie în întreaga țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu