2 septembrie 2012

3 Septembrie, ziua bărbaților adevărați.




Timp de 21 ani, ziua de 3 septembrie, o sărbătorim alături de bravii noștri militari . Nu e secret pentru nimeni că, în forțele armate are încredere fiecare al doilea cetățean al țării noastre.  De fiecare dată când văd  o persoană în uniformă, fierbe sângele în mine.... vreau să-l dezbrac  și să merg în locul lui la serviciu.
   
În această zi deosebită, Ziua Armatei Naționale,   a-ș vrea să-i felicit pe toți cei care stau acuma la posturi, cei care au stat și care vor mai sta în continuare alături de prietena lor fidelă, automatul, care stă spânzurat de gât atât timp cât își apără bărbații familiile, părinții, copiii, frați/surori etc...


Astăzi, sunt sigur că majoritatea populației le va ura măcar sănătate bravilor ostași și ofițeri, își vor aduce aminte de anii petrecuți în armata unui stat străin, care numaidecât  trebuia să-i jertfești așa numitei patrii, tocmai în alt capăt al lumii, și tot asta era o parte a rusificării intense a populației.
Armata Republicii Moldova nu este una dintre cele mai strălucite, însă,  mai bine o într-o armată mică și pașnică, decât în una mare și agresivă. Avem o reputație foarte bună în rândurile pacificatorilor din alte state mai mari ale lumii.


Deși sunt bravi ostașii noștri, ei țin mult la această bucățică de pământ, demonstrând întregii lumi, prin misiunile sale de pacificare, că este un stat prietenos, prieten bun cu cei ce au intenții bune.

                
La mulți ani tuturor celor, ce-și iubesc meseria,  multă                sănătate, și grade militare cât mai mari !!!                                                                         



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu