23 septembrie 2012

După război - Mulți eroi !!!

 După Marșul Unionist din 5 August de la Bălți. Bașcanul Autonomiei Găgăuze, Mihail Formuzal a declarat  că:„ Dacă mai are loc vre-un marș unionist pe teritoriul RM, acesta declară UTA Găgăuză, drept regiune independentă”. Adică își va declara independența față de autoritățile Chișinăului și a RM. Pe 16 Septembrie, circa 8000 de oameni și-au manifestat dorința de a restabili adevărul istoric, limba și desigur Unirea cu Patria Mamă - România.  Am așteptat un timp oarecare, însă, Formuzal se pare că tace „ca mortul în popușoi”.
Vorba ceea din popor: „După război - Mulți Eroi”.  Așa s-a manifestat și Formuzal după ce a aruncat cu pietre în tinerii cu inima tricoloră, chiar în centrul orașului Bălți.                                        

                                                                         

Probabil, a primit de undeva indicații, sau mai știu eu,  ca până la urmă, după marșul din 16 Septembrie să-și țină clanțul ăla (cu care a scobit multe funduri estice)  închis.

Părerea mea: Asemenea persoane nici  nu merită privite (chiar și   din depărtare), pentru că te umflă râsul până la chiloți,  căci oastea lor falsă se adună numai atunci când se toarnă bere, și se aruncă pietre în copii,  în timp ce noi, românii basarabeni ieșim de dragul cântecelor noastre, de dragul tricolorului și a urmașilor noștri care nu sunt obligați să repare greșelile părinților/buneilor săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu