23 octombrie 2012

Jalea ia amploare.



   Astăzi am avut ocazia să-l ascult pe Domnul Voronin,  care se laudă tuturor că AIE nu are dreptate,  amenințându-i cu Curtea Constituțională și Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.  Ei, are tot dreptul omul, căci democrația pe care o urăște el așa de tare îi oferă acest drept.
  Ca de obicei, când îl văd pe acest om,  înjură de mama focului și vorbește niște prostii că te temi să lași copiii să privească televizorul.
  Îndată ce a fost votată legea cu privire la interzicerea Secerii și Ciocanului, am așteptat ziua de 1 Octombrie, ziua în care a intrat în putere acest proiect al AIE.







                                                             
     În aceste zile, comuniștii sunt în atenția tuturor posturilor TV, care relatează orice moft și bocet al comuniștilor, care știu că nu v-or obține nimic, dar totuși aruncă vorbe goale în stânga și-n dreapta.

    Comisia Electorală Centrală  și-a expus cerințele - „La alegerile locale Fără Seceră și Ciocan”.  Acum vom vedea noi, câte voturi (în minus) îi va costa pe comuniști acest  simbol al morții și suferințelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu